Top 5: Hardware til mining af Bitcoin

hardware til mining

Top 5: Hardware til mining af Bitcoin

Der skal ikke være nogen tvivl om, at mining har været mere populær end det er i dag. Det skyldes i høj grad, at det ikke er helt så lukrativt i dag, som det har været før i tiden. Det er dog blot med til at gøre det klart, at det er vigtigt, at du gør brug af det rette hardware, hvis du vil være sikker på, at det er noget, du reelt set kan skabe en profit ved at gøre den dag i dag.

Da prisen for Bitcoin falder en del for i tiden, så er det heller ikke sikkert, at det er det bedste valg, at du vælger at mine Bitcoin frem for én af de mange andre typer af digitale valutaer, du kan finde. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at hvis du er villig til at lave god research og dertil også er i stand til at lægge en god strategi, så kan du stadig tjene penge på det.

Noget der i høj grad har indflydelse på, om det er noget, du vil komme til at tjene penge på er, at du sørger for at finde frem til det helt rette hardware til dette formål. Faktisk er det noget, der kan gøre en stor forskel. Der er mange, der har forsøgt at tjene penge på dette, men det er kun ganske få, der får succes – og det har rigtig meget med hardware at gøre.

Dertil skal det også gøres klart, at det også er noget, der i høj grad har med prisen på strøm at gøre. Du vil f.eks. have en del nemmere ved at tjene penge på at mine Bitcoin og andre digitale valutaer, hvis du bor i lande som Kina, Rusland og Canada. Det skyldes dog primært, at prisen for strøm er meget lavere i disse lande end den generelt set er her i Danmark.

Før i tiden var det også nok, at du blot havde en PC, hvis du gerne ville mine coins. Det er dog ikke tilfældet i dag. I dag er det i stedet krævet, at du har en ASIC (Application Specific Integrated Circuits), der er udstyret med de nødvendige grafikkort til at genere den nødvendige hashing til at skabe de coins, du har i sinde at mine som eksempelvis Bitcoin.

Hvilket hardware skal jeg købe til mining af Bitcoin?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde mange typer af hardware på markedet, der kan bruges til mining af Bitcoin og andre typer af kryptovaluta. Hvis det ikke er noget, du har synderligt meget viden om eller erfaring med, så kan det derfor også være svært at vælge de rette. Her bliver du heldigvis præsenteret for en top 5 over hardware til mining.

Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at det ikke er sikkert, at det er muligt for dig at tjene penge, hvis du køber én af de 5 stykker hardware, der er nævnt herunder. Der er mange aspekter, der spiller ind og derfor er det også noget, du skal tage op til en grundig overvejelse, inden du kaster dig ud i det. Ofte giver det bedre mening blot at købe Bitcoin i stedet for.

1. Dragonmint T16

T16 fra Dragonmint er den nye konge på blokken. Den er produceret af Halong Mining og er én af de bedste modeller, du finder på markedet. Den virker overraskende godt, hvilket også er derfor, at den blev udsolgt i løbet af ganske kort tid. Den har tilmed fået en række anbefalinger fra nogle af de helt store profiler inden for kryptovaluta, som bl.a. inkluderer stifteren af TREZOR og Slush Mining Pool. Derfor er der tale om et stykke hardware, der har fået godt ord med på vejen.

Dragonmint T16 bruger cirka 0.075J/GH, hvilket også betyder, at den er det mest effektive stykke hardware til mining på markedet. Dertil kan den også bryste sig af 16 TH/s, hvilket gør den til den mest kraftfulde. Den er udstyret med ASICBOOST, der booster dens effektivitet med yderligere 20%. Derfor er det bestemt også den bedste model på markedet.

2. Antminer S9

På andenpladsen finder du S9-modellen fra Antminer-serien fra Bitmain, der er en kinesisk producent, der bestemt må siges at dominere en stor del af markedet i skrivende stund. Den er en kende mindre effektiv end modellen fra Dragonmint, da den er i stand til at levere 0.098J/GH og er lidt mindre kraftfuld, da den giver dig 13.5TH/s.

Vær dog opmærksom på, at du kan finde flere varianter af Antminer S9, hvilket også betyder, at du skal være opmærksom på, at de tal og informationer, der er nævnt ovenfor stammer fra den seneste udgave, der kom på markedet tilbage i marts 2018.

3. Antminer S7

Her er der igen tale om en model, der kommer fra Antminer og kaldes for S7. Den bruger 0.25J/GH, hvilket er en kende højere end Dragonmint T16, som du finder på førstepladsen. Den er dog også en kende mindre effektiv, men den kommer dog med sin egen Power Supply Unit (PSU). Dette er et godt valg, hvis du bruger billig energi som f.eks. solenergi eller lignende.

4. AvalonMiner 761

AvalonMiner 761 er en videreudviklet model af den tidligere AvalonMiner 821. Den har en hashkræft, der lyder på 8.8TH/s. Dertil er det også én af de få enheder på markedet, der understøtter såkaldt cluster mining. Dertil er det ligeledes også en model, der kan klare helt op til seks enheder.

5. WhatsMiner M3

Hvis du er på udkig efter en model, der er fin til de fleste formål, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er oplagt, at du vælger en WhatsMiner M3. Det er en fin maskine, der kan bryste sig af en hashkræft, der lyder på 12.5TH/s. På trods af, at den har en kende lavere hashkræft end Antminer S9, så er den dog også markant lavere. Den kommer med en PSU, der har nogenlunde det samme støjniveau, som den PSU, der sidder i en Antminer S9.