Markets.com

markets-com
 • Næsten alle kryptovalutaer
 • Prisvindende platform
 • Mobilapp

Markets.com er et af de mest seriøse alternativer til børser som Coinbase, Binance og Etoro. Interesserer du dig bare en lille smule for investeringsverdenen, vil du med al sandsynlighed være stødt på platformen op til flere gange. Platformen er nemlig en af de hyppigst anvendte på det danske marked.

Markets.com har i mere end et årti levet af at udbyde investeringsservices til investorer fra hele verden. I dag kan markets.com byde på intet mindre end 2.000 handelsaktiver. Du kan som investor handle alt fra aktier og indekser til valuta og råvarer. Det kan du vel at bemærke gøre via både smartphone, tablet og computer. Alt dette foregår via den netbaserede handelsplatform, som hver dag besøges af adskillige tusinde investorer, heraf mange danske investorer.

En af fordelene ved denne platform er, at den er reguleret i modsætning til mange af de konkurrerende platforme. Markets.com overholder samtlige europæiske krav og betingelser til fulde, hvorfor du nemt og trygt kan handle via siden.

Det er på denne side, at du kan læse alt om www.markets.com. Du kan for eksempel læse om deres app, udbudte handelsinstrumenter, support, sprog og meget mere. Du bliver desuden informeret om, hvordan du indløser din bonus på hjemmesiden.

Hvem står bag markets.com?

Markets.com ejes og drives af Safecap, som er et datterselskab under Playtech PLC. Safecap har hovedbase på Cypern, og udbyderen er blevet licenseret af den cypriotiske tilsynsmyndighed.

Cypern er, som du måske allerede ved, medlem af EU, hvorfor udbyderen er godkendt til at udbyde deres services til et større geografisk område. Markets.com forpligter sig naturligvis til at efterleve de samme regler og vilkår som alle andre udbydere, hvorfor det ikke har nogen betydning for dig, at firmaet hører til på Cypern.

Safecap – virksomheden bag platformen – er også blevet godkendt af de danske myndigheder. Registreringen fandt sted d. 29/09-2009. Du kan læse mere om registreringen på finanstilsynet.dk, hvis du er interesseret. Her kan du også blive klogere på, hvilke andre udbydere der er blevet godkendt og er under tilsyn af de danske myndigheder. Det er i hvert fald nyttig viden for enhver dedikeret investor.

Markets.com er kendt for følgende slogan: ’Where the world comes to trade’.

Anmeldelse af markets.com

Markets.com har haft en meget stor tilgang af brugere de seneste år, hvilket må være et signal for, at de gør et eller andet rigtigt.

I vores test af børsen har vi helt overordnet kigget på, hvad der gør platformen til noget unikt. Derefter har vi udarbejdet en anmeldelse, som vi har valgt at offentliggøre på denne side. Du har altså ikke besøgt denne side forgæves, hvis det netop var en dansk anmeldelse, du var på udkig efter. Husk at anmeldelsen kun tager udgangspunkt i vores personlige betragtninger og erfaringer. Det er derfor meget muligt, at du er uenig i et eller flere punkter.

Det er ikke nok at vide, at børsen er kendt over hele verden og kan besøges via alle enheder. Det fortæller i hvert fald ikke meget om, hvad børsen kan tilbyde af sprog, handelsinstrumenter og meget mere. I de kommende underafsnit vil vi gennemgå, hvorfor netop denne digitale børs er et besøg værd. Slutteligt vil vi se på, hvordan man bruger en bonus, og hvordan man registrerer en konto.

Sprog

Markets.com udbydes i dag på en lang række forskellige sprog. Blandt de mest efterspurgte sprog finder man engelsk, tysk, spansk, fransk, italiensk og hollandsk. Dog er der også mulighed for at vælge mellem flere nordiske sprog som dansk, norsk og svensk. Da platformen udbydes på dansk, slipper du for at gætte dig frem til, hvad der menes med forskellige avancerede begreber.

Du vil som udgangspunkt blive sendt direkte ind på den danske version af platformen, når du indtaster domænenavnet i søgelinjen og trykker enter. Skulle den danske version mod forventning ikke dukke op, kan du nemt ændre sprog øverst i højre hjørne. Det er trods alt nemmest at navigere rundt på hjemmesiden, hvis alt står på dansk, idet man dermed slipper for at blive i tvivl om, hvad et givent ord eller begreb betyder.

Selvom du har valgt dansk, kan du godt komme ud for, at visse tekster er engelsksprogede. Der er for eksempel nogle af dokumenterne omhandlende betingelser og vilkår, som er skrevet på engelsk. Disse tekster vil muligvis blive oversat til dansk inden for nær fremtid.

Handelsinstrumenter

Markets.com har, som tidligere nævnt, et stort udvalg af handelsaktiver fordelt på en række forskellige handelsinstrumenter. Kører du musen over menupunktet, handelsinstrumenter, vil der dukke følgende underpunkter op:

 • Aktier
 • Forex
 • Krypto
 • Indekser
 • ETF
 • Råvarer
 • Blandinger

Som du kan se ud fra ovenstående liste over handelsinstrumenter, kan du handle meget andet end kryptovalutaer. For at læse mere om de forskellige investeringstyper skal du blot klikke på det ønskede menupunkt. Du kan for eksempel se nærmere på, hvilke kryptovalutaer du kan handle via platformen. Bitcoin er blot én af de kryptovalutaer, du kan få fingrene i.

Uanset om du ønsker at handle med den ene eller anden investeringstype, kan du glæde dig over, at det er nemt at købe og sælge midler via siden. Det kræver som udgangspunkt ingen teknisk viden at handle kryptovaluta og andre midler. Du skal derfor ikke bruge oceaner af tid på at undersøge, hvordan og hvorledes man skal gribe det hele an. Det meste siger nemlig sig selv.

Markets.dk har ikke det største udvalg af kryptovalutaer, men du kan da handle de mest gængse virtuelle valutaer. Er du udelukkende interesseret i kryptovalutaer, kan du overveje at undersøge, hvilke alternativer der findes på markedet. Dog bør du først give denne platform en chance, inden du søger nye veje. Det kunne jo være, at deres udvalg var lige noget for dig.

Supportcenter

For hurtig og kompetent hjælp skal du klikke på punktet, supportcenter, således at du bliver sendt ind på en underside, som indeholder alle de mest stillede spørgsmål og tilhørende svar. Det er let som en leg at finde svar på forskellige spørgsmål, idet spørgsmålene er fordelt på forskellige kategorier. Der er tale om følgende kategorier:

 • Kryptovaluta
 • Om os
 • Hævninger
 • Indskud
 • Kontoverifikation
 • Min konto
 • Instrumenter
 • Vores handelsplatform
 • Handel med CFD: terminologi

Der er samlet så mange spørgsmål og svar på disse sider, at vi næsten ikke kan forestille os, at du ikke kan få besvaret dit spørgsmål. Har du svært ved at overskue den lange liste over spørgsmål og svar, kan du gøre brug af den integrerede søgeformular. Indtast blot dit spørgsmål og kryds fingre for, at du får et brugbart svar.

Skulle det utænkelige ske, at du ikke får noget ud af at besøge den omtalte hjælpeside, så kan du tage direkte kontakt til kundeservice. Det kan du gøre på tre forskellige måder.

Den første mulighed er at kontakte supporten via kontaktformularen, hvor man skal indtaste navn, e-mail, spørgsmålstype, emne og beskrivelse. Forvent svar inden for 48 timer.

En anden meget anbefalelsesværdig mulighed er at kontakte supportteamet via livechatten. Denne supportmulighed er yderst anbefalelsesværdig, idet man kan få svar på sit spørgsmål med det samme. Afhængigt af travlhed vil man modtage svar inden for 1-5 minutter.

Den sidste mulighed er at kontakte supporten via telefon.

Husk at ingen spørgsmål er dumme.

App

Markets.com er efterhånden en ældre handelsplatform, men det betyder ikke, at udbyderen ikke er med på beatet – faktisk tværtimod. Udbyderen har nemlig valgt at tilgodese alle de investorer, som nyder at handle og følge deres investeringer via mobile enheder. For at forkæle disse mange investorer har de valgt at udvikle en brugervenlig app. Søg blot på markets.com via App Store eller Google Play for at finde og downloade den smarte app. App’en står under kategorien, økonomi, og er selvfølgelig helt gratis.

Brugerne er så glade for udbyderens app, at de i gennemsnit har givet app’en 3,8 ud af 5 mulige stjerner. Det er ikke perfekt, men ikke desto mindre et stykke over middel. Du vil senere i anmeldelsen blive introduceret for, hvad brugerne synes om app’en og platformen som helhed. Det kigger vi på i det tredje sidste afsnit i guiden.

Ønsker du kun at købe og sælge via din computer, så er der ingen grund til at bruge tid på at hente app’en ned på din smartphone eller tablet, men vil du gerne kunne handle på farten, så bør du straks downloade app’en. Du ved jo aldrig, hvornår du kan få brug for den. Foruden at købe og sælge forskellige midler kan du også følge med i, hvordan kurserne udvikler sig. Det kræver blot, at du har adgang til internettet.

Øvelseskonto

Man siger, at øvelse gør mester, så hvorfor ikke oprette en øvelseskonto, hvis du er ny i investeringsbranchen?

Markets.com tager hensyn til, at ikke alle deres brugere har mange års erfaring med at investere i kryptovaluta. Det gør de ved at tilbyde dig og alle andre at afprøve diverse handelsstrategier uden den mindste risiko. Det er hundrede procent gratis at oprette en demokonto på platformen. Du skal blot klikke på gratis øvelseskonto på forsiden. Herefter kan du nemt oprette dig ved at indtaste e-mail, adgangskode og ønsket valuta. Dette er en fremragende mulighed for at finde ud af, hvordan man handler via platformen.

Foruden at kunne vænne sig til de mange værktøjer og funktioner uden at løbe en risiko skal du også kende til følgende fordele ved at oprette en demobruger:

 • Simulerede handelsbetingelser
 • Online support
 • Markedsdata i realtid

.. og meget mere.

Få det komplette overblik over fordelene ved at oprette en demokonto på den anviste underside. Du bestemmer selv, hvornår du vil begynde at investere rigtige penge. I princippet kan du godt være demobruger for altid, hvis du ikke er villig til at investere egne midler.

Kundeanmeldelser

Du er allerede blevet sat godt og grundigt ind i, hvad vi synes om platformen, men det er ikke ensbetydende med, at alle platformens brugere er enige med os. Det kan man heldigvis finde ud af på en meget simpel måde – ved at læse kundeanmeldelser. Lige nu kan du frit læse nogle af de mange tusinde tilgængelige kundeanmeldelser via trustpilot.com og google.play.com. Du må forvente, at langt de fleste anmeldelser er engelsksprogede. Dog florerer der også en del danske anmeldelser på nettet.

Så hvad synes brugerne egentlig om markets.com? Det er svært at svare på med få ord, da der er meget delte holdninger blandt brugerne. Nogle brugere kan slet ikke finde ord for, hvor glade de er for platformen, mens andre udtrykker stor utilfredshed. Langt de fleste anmeldelser er positive, men vi kommer ikke uden om, at der også er en del negative anmeldelser blandt de mange positive. Man skal selvfølgelig ikke stole blindt på alt, hvad man læser, men hvis der er alt for mange negative anmeldelser, bør man måske lige genoverveje, om det er den rigtige børs at handle på.

Markets.com bonus – sådan indløser du en bonus

Markets.com er på mange måder en konkurrencedygtig udbyder, som ikke kun ønsker at slå sig på et stort udvalg af handelsinstrumenter og et højt serviceniveau, men også nogle fantastiske bonustilbud. For at lokke nye brugere til platformen, tilbyder udbyderen lige nu en gratis indskudsbonus. Den bonus kan du vel at bemærke kun få, hvis du registrerer en rigtig konto og ikke bare en demokonto.

For at indløse din evt. bonuskode, skal du indtaste koden i feltet, kampagnekode, i forbindelse med registreringen. Umiddelbart efter vil du få besked om, hvorvidt kampagnekoden er aktiv. Et af de seneste bonustilbud lød på, at man kunne få en 25 dollars indskudsbonus ved blot at oprette en bruger og indtaste en bonuskode. Det er såre simpelt at indløse en bonus hos markets.com.

Læs altid betingelserne og vilkårene, inden du indløser en bonus.

Registrering af konto

Vi er overbeviste om, at du nu ved så meget om handelsplatformen, at du kan tage stilling til, om der er et match mellem dig og udbyderen eller ej. Ifald du mener, at der er et match, kan du oprette en bruger ved at gøre følgende:

 1. Klik på registrer dig
 2. Indtast e-mail og adgangskode
 3. Indtast personlige oplysninger
 4. Indtast skatteoplysninger
 5. Indtast finansielle oplysninger
 6. Oplys dine erfaringer med handel
 7. Test din finansielle viden
 8. Afslut registreringen og gå i gang med at handle

Du skal ganske rigtigt klikke dig igennem en hel del punkter, før du kan begynde at handle, men det tager sjældent mere end 10-20 minutter at oprette en konto. Markets.com og deres kompetente supportteam sidder klar til at hjælpe dig, hvis du bliver i tvivl om noget undervejs i registreringsfasen.