Coinbase

coinbase
  • Størst inden for kryptovaluta
  • Velkomstbonus på $10 i bitcoin
  • Sikker platform med forsikring
  • Mobilapp

Coinbase er en international kryptobørs, som gik i luften i juni 2012. Siden lanceringen har børsen hjulpet flere end 20 millioner kunder med at udveksle digital valuta for en samlet værdi af mange milliarder amerikanske dollars. Tjenesten er lige nu tilgængelig i over 30 lande på verdensplan. På listen over europæiske lande finder man bl.a. Danmark, Spanien, Østrig, Belgien og Finland. Listen vil helt sikkert blive endnu længere de kommende år. Det vil ske i takt med, at interessen for at handle kryptovaluta formentlig vil stige markant.

Coinbase.com er langt fra den eneste børs, som er tilgængelig på det danske marked, men der er altså visse gode grunde til, at denne børs hitter blandt danske spekulanter. Børsen byder nemlig på mange uimodståelige fordele, som ingen af konkurrenterne kan hverken matche eller overgå. Leder du efter en børs, som er nem, sikker og hurtig at handle på, så vil den omtalte børs helt sikkert fange din interesse. Læs resten af guiden for at blive klogere på den internationale børs.

Coinbase.com letter handlen af kryptovaluta

Coinbase har i en håndfuld år tilbudt spekulanter over hele verden at handle og opbevare digitale valutaer på en nem og tryg måde. De dygtige udviklere bag tjenesten har gjort et så godt stykke arbejde, at børsen i dag er en af de mest populære børser overhovedet. Det er praktisk talt umuligt at tale om kryptovaluta og børser uden at komme ind på coinbase.com. Det vidner om, at børsen er en stor global succes.

Man kan mene, hvad man vil om kryptobørser som coinbase.com, men man kan næsten ikke være uenig i, at denne børs har været med til at lette handlen af kryptovaluta. Takket være denne brugervenlige tjeneste kan alle og enhver købe og sælge kryptovalutaer. Det er da en fantastisk bedrift.

Coinbase er en populær tjeneste hos langt de fleste spekulanter – lige fra nybegynderen til den hardcore investor. Med andre ord vil du helt sikkert blive glad for børsen, uanset om du er ny i gamet, eller om du har handlet med digitale valutaer i adskillige år.

Klikker du dig ind på www.coinbase.com, vil du straks opdage, at der er tale om en yderst moderne og brugervenlig hjemmeside. Det er i hvert fald det indtryk, som stort set alle førstegangsbesøgende får. At det er nemt at handle kryptovaluta er ikke ensbetydende med, at du skal investere hele din pensionsopsparing, men hvis du er overbevist om, at det er en god investeringsmulighed, så råder vi dig til at besøge den digitale børs. Det skader jo ikke at undersøge mulighederne

Sammenligner du coinbase.com med en eller flere konkurrerende børser, vil du erfare, at coinbase.com har valgt at gå sine egne veje. Det har de helt konkret gjort ved at gribe alt fra oprettelse og dashboard til kundesupport an på deres egen måde. Man kan efterhånden købe og sælge virtuelle valutaer via flere hundrede børser, men du vil næppe støde på en børs, som er lige så brugervenlig og tryghedsskabende som denne.

Fordele ved coinbase.com som børs

Du ved allerede nu en smule om børsen, men vi er slet ikke ved vejs ende endnu. Det er nemlig yderst relevant at sætte fokus på, hvilke fordele der er ved coinbase.com som børs. I dette afsnit skal vi se nærmere på, hvilke gode grunde der er til at besøge og benytte sig af den digitale børs. Der er mange fordele, så læn dig tilbage i sædet og sug værdifuld viden til dig.

Brugervenligt design

Coinbase har helt åbenlyst lagt mange penge og energi i at udvikle et flot og brugervenligt design, som giver et rigtig godt førstehåndsindtryk af børsen. Netop den høje brugervenlighed er den primære årsag til, at mange spekulanter – heriblandt mange nybegyndere – vælger at sætte deres lid til børsen.

Hvad enten du besøger hjemmesiden fra en smartphone, tablet eller computer, så vil du opleve, at børsen er ualmindeligt nem at gå til. Det er nemlig let som en leg at finde netop de indstillinger og funktioner, man har brug for. At designet er så brugervenligt har helt naturligt medført, at mange hidtil uerfarne spekulanter har valgt denne børs fremfor en hvilken som helst anden børs. Det har altså vist sig at være en god idé at prioritere designet og den generelle brugervenlighed højt.

Opsummeret er der ikke en finger at sætte på brugervenligheden.

Kompromisløs høj sikkerhed

De største kryptobørser har i årevis været under angreb fra hackergrupper og andre organisationer med onde hensigter. På trods af det stigende antal angreb har coinbase.com undgået de værste angreb. At børsen har undgået alvorlige angreb vidner om, at sikkerheden er utrolig høj.

Uanset om du køber, sælger eller opbevarer kryptovaluta via tjenesten, så kan du stole trygt på, at der er styr på sikkerheden. Coinbase har ingen intentioner om at gå på kompromis med sikkerheden, da det trods alt er den vigtigste faktor overhovedet.

Det er ingen hemmelighed, at handel og opbevaring af kryptovalutaer er forbundet med en vis risiko, men der er som udgangspunkt ingen grund til at bekymre sig om angreb, hvis man vælger denne børs. Der er nemlig blevet indført en masse effektive sikkerhedsforanstaltninger for at undgå hacking og andre former for angreb.

Coinbase er i øvrigt en reguleret børs, hvorfor de forpligter sig til at leve op til en lang række strenge regler. Dette er ligeledes med til at skabe tryghed hos de handlende. Er du interesseret i at vide mere om, hvad børsen gør for at maksimere sikkerheden, så skal du kontakte deres supportafdeling.

Smalt – men godt – udvalg af digitale valutaer

Coinbase.com har ikke det største udvalg af digitale valutaer. Det kan vi lige så godt slå fast med det samme.

Børsens nuværende udvalg af kryptovalutaer begrænser sig til de mest eftertragtede valutaer. I skrivende stund kan du handle følgende valutaer via børsen:

Det er ikke usandsynligt, at der vil blive føjet flere kryptovalutaer til listen i fremtiden, men indtil videre må du nøjes med førnævnte valutaer. Vi vil lade dig vurdere, om det er klogest at investere i den ene eller anden valuta. Husk at du kan sprede din investeringsrisiko ved at sætte penge i flere forskellige valutaer.

Nemt at købe og sælge

Ligesom det er nemt at bruge de forskellige funktioner og indstillinger, er det også legende let at købe og sælge kryptovaluta gennem siden. Hvad angår køb og salg af midler er det værd at nævne, at man kan vælge mellem et hav af betalingsmetoder. Det er foruden betaling via betalingskort og bankoverførsel muligt at ind- og udbetale penge via forskellige eksterne betalingstjenester. De fleste handlende vælger dog at bruge et helt almindeligt betalingskort.

Bemærk at den faktiske gebyrstørrelse kan variere fra betalingsmetode til betalingsmetode.

De ganske få ulemper

Det ville være fantastisk, hvis man kunne finde en kryptobørs, som udelukkende bød på fordele, men det er desværre ikke muligt på nuværende tidspunkt. Der er nemlig både fordele og ulemper ved alle børser – inklusiv denne ellers pragtfulde børs.

Lad os komme til sagen, så du kan finde svar på, hvilke minusser der er ved den populære tjeneste.

En af ulemperne er, at børsen opkræver relativt høje gebyrer. Du skal derfor ikke vælge denne børs, hvis du er på udkig efter den billigste børs. Dog skal det for en god ordens skyld nævnes, at coinbase.com langt fra er den dyreste børs mht. gebyrer. Der findes mange børser, som opkræver betydeligt højere gebyrer, hvorfor der ikke er nogen grund til at lade sig skræmme af denne ulempe.

Coinbase har ad flere omgange fået kritik for at fryse handelskonti i forbindelse med stor markedsaktivitet. Det skulle de efter sigende have gjort for at begrænse deres egne tab. Dog er der ingen dokumentation for denne påstand, hvorfor man ikke bør lægge alt for meget i det. Det er generelt en god idé at forholde sig kritisk, når man læser rygter, da langt fra alle rygter holder stik.

En tredje ulempe ved børsen er, at din wallet ikke er lige så sikker som en ekstern wallet. Derfor vil det være hensigtsmæssigt at købe en hardware wallet, så man kan passe godt på sine midler. Det er en realitet, at det er sikrere at opbevare sine midler offline end online.

Køb kryptovaluta gennem coinbase.com – sådan gør du

Du kender nu både fordelene og ulemperne ved coinbase.com og vil dermed være klar til at handle, hvis du mener, at de mange nævnte fordele opvejer de få ulemper.

Engang skulle man være teknisk anlagt for at handle digitale valutaer på nettet, men det er ikke længere et krav. Det er nemlig overraskende let at oprette en konto og gennemføre en handel. Alligevel vil vi gerne guide dig. Det er nemlig i vores interesse, at du får en så god oplevelse som muligt med den brugervenlige børs.

  1. Opret en konto – Det allerførste du skal gøre er at oprette en konto. Det gør du ved at klikke på sign up -> create your account. Herefter bliver du bedt om at oplyse, om du repræsenterer en virksomhed eller et individ. Som individ skal du i første omgang indtaste dit fornavn, efternavn, e-mailadresse og ønsket kodeord. Dernæst skal du bekræfte din e-mailadresse.
  2. Bekræft telefonnummer – I næste trin skal du vælge land og i samme ombæring indtaste dit telefonnummer. Det er ret afgørende, at du indtaster det rigtige nummer, idet du umiddelbart efter får besked på at bekræfte dit telefonnummer. Du bekræfter nummeret ved at indtaste den kode, du har fået tilsendt.
  3. Vælg betalingsmetode – For at handle kryptovaluta skal du først og fremmest vælge betalingsmetode. Den hurtigste måde at handle på er ved at benytte sig af et betalingskort, hvorfor det er den betalingsmetode, vi anbefaler dig at vælge. Hvad enten du vælger den ene eller anden metode, så vil du højst sandsynligt blive bedt om at bekræfte din identitet ved at sende en kopi af dit kørekort, pas e.l. Det er en meget almindelig sikkerhedsprocedure.
  4. Køb kryptovaluta – Det fjerde og sidste trin er uden tvivl det mest interessante. Det er nemlig i dette trin, at du skal gennemføre din første handel. Her skal du tage stilling til, om du helst vil købe Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum eller Litecoin. Derefter skal du angive, hvor mange amerikanske dollars du ønsker at handle for. Vær opmærksom på, at du ikke vil få midlerne med det samme, hvis du vælger betaling via bankoverførsel. Der er nemlig en behandlingstid på omkring 4-5 dage ved denne betalingsmetode.

Er det sandt, at det er så let at købe digitale valutaer? Ja, det er slet ikke så kompliceret, som man ellers kunne frygte. Har du brug for hjælp, så rul ned i bunden af hjemmesiden og tryk på support. Her vil du finde svar på de mest stillede spørgsmål, ligesom du vil finde børsens kontaktoplysninger.

Coinbase er kommet for at blive

Coinbase er en af de største børser i verden, og det vil de højst sandsynligt også være i fremtiden. Der er i hvert fald mange ting, som tyder på, at coinbase.com er kommet for at blive.

Coinbase møder i øjeblikket hård konkurrence fra Binance, Etoro, Plus500 og andre børser, men det er tilsyneladende ikke noget, som skræmmer teamet bag børsen. Dermed ikke sagt, at coinbase.com ikke er opmærksomme på deres konkurrenter, for det er de naturligvis. De sætter en ære i at skille sig ud og gøre tingene en tand anderledes og ikke mindst bedre end alle andre. Af følgende grund tror vi, at denne børs også vil eksistere i fremtiden. Der er i hvert fald rigtig mange mennesker, som ville blive kede af det, hvis børsen en dag drejede nøglen om. Lad os krydse fingre for, at det aldrig kommer til at ske.

Overordnet set ser fremtiden rigtig lys ud for denne børs, da de på trods af øget konkurrence har formået at vækste på rigtig mange markeder. Coinbase opererer allerede i hele 32 lande, men intet tyder på, at de ikke vil søge mod endnu flere lande de kommende år. Derudover kan man forvente, at der vil blive tilbudt flere kryptovalutaer på platformen i fremtiden.

Hvilken kryptovaluta tror du bliver den næste i rækken?

Er du stadig ikke helt sikker på, at denne børs er noget for dig, så kan du med fordel læse nogle af vores øvrige anmeldelser. Der findes nemlig mange andre børser end coinbase.com, hvorfor en reel sammenligning vil være på sin plads.