Kodak lancerer deres egen kryptovaluta

kodak

Kodak lancerer deres egen kryptovaluta

Der er flere og flere firmaer, der vælger at skabe og lancere deres egen kryptovaluta. Ét af de firmaer, der er hoppet med på bølgen, er Kodak. Det er et klassisk fotoselskab, som de fleste kender til, da det har eksisteret i rigtig mange år. De var ved at dø ud, fordi de ikke var gode nok til at omstille sig til den digitale tidsalder.

Nu har de dog valgt at lægge deres fokus et helt nyt sted. De har ikke blot valgt at lancere en kryptovaluta, men har også skab en billedlicensplatform til fotografer. Her kan folk købe og sælge billeder, som skal kunne handles med den nye valuta. Den nye platform hedder Kodak One, mens den nye valuta hedder Kodak Coin.

Kodak er kendt for ikke at følge udviklingen

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Kodak længe har været kendt som et firma, der ikke har været i stand til at følge med udviklingen. De blev overhalt indenom af stort set alle deres konkurrenter, fordi de ikke var gode nok til at omdanne deres forretning. Det skete især da det digital kamera for alvor slog igennem.

Det er også som følge af dette, at Kodak har haft en tynd eksistens i løbet af de seneste par år. De har endda været nødt til at sælge en stor del af deres aktiver i en konkursprocedure, for at redde firmaet. Det var også i denne forbindelse, at de valgte at lade deres firma blive genfødt som et nyt og innovativt teknologiselskab.

Det var noget, der trak overskrifter, og det gør de igen med deres nye krypto. Det er sammen med Wenn Digital, at de har lanceret deres nye platform for billeder, som de har valgt at basere på Blockchain, som også er den teknologi, Bitcoin bygger på. Derfor er der tale om en helt unik form for rettighedsplatform til billeder.

Det er en platform til alle fotografer

Det er en platform, der henvender sig til både professionelle og amatørfotografer. Derfor er det en platform, der skal nå bredt ud, så alle der har lyst, kan få lov til at sælge deres billeder og beskytte deres rettigheder. Deres ICO er derfor ikke blot for at skabe deres egen valuta, og for at samle penge sammen til udvikling.

De fleste er enige om, at det i lige så høj grad er et forsøg på at skabe mere omtale omkring deres platform, så de kan få den bredt så godt ud som muligt. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det er et helt unikt at bygge en sådan platform op omkring Blockchain. Derfor er det også sjejt, at de giver sig i kast med det.

Nyheden om deres ICO var en stor succes, da den blev mødt med åbne arme på New York Stock Exchange. Det fik nemlig Kodaks aktie til at sige med hele 119,4 %. Derfor er der mange, der anser det som en god idé, at de har i sinde at bygge denne platform og deres nye kryptovaluta op omkring Blockchain-teknologien.