Hvordan kan jeg købe Bitcoin med PayPal?

køb bitcoins med paypal

Hvordan kan jeg købe Bitcoin med PayPal?

PayPal er én af de mest dominante løsninger, når det kommer til betaling på nettet. Det har eksisteret i mange år og er særligt blevet kendt for at kunne tilbyde en høj grad af sikkerhed og transparens, når det kommer til deres finanser. Derfor er det naturligvis også kun naturligt, at der er mange, der har interesse i, at kunne investere i Bitcoin med penge, der står på deres PayPal-konto. Det er noget, du har mulighed for at gøre på op til flere måder og hos flere forskellige aktører.

I dag er det både muligt at investere i Bitcoin med penge, der står på din PayPal-konto, men det er dog også muligt at få dine Bitcoins udbetalt til din PayPal-konto, hvis du ønsker at lukrere på din fortjeneste. Det kræver dog, at du reelt set har fundet en aktør, der har valgt at tillade både ind- og udbetaling med PayPal. I takt med, at det er noget, der er blevet mere og mere populært, så er det naturligvis også noget, der er flere og flere aktører, der har valgt at åbne for muligheden for.

Invester i Bitcoin med PayPal via CFD-mæglere

Det er ikke alle, der mener, at det er noget, der kan betragtes som værende helt reel investering i Bitcoin. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det er muligt for dig at investere i Bitcoin via de såkaldte CFD-mæglere. Samtidig er det også noget, der giver dig en række fordele. F.eks. kan du være sikker på, at dine penge er langt sikrere placeret hos en CFD-mægler frem for en børs. Det skyldes, at disse aktører er reguleret af myndigheder såsom Financial Conduct Authority.

Når du vælger at købe Bitcoin som CFD, så er det også muligt for dig at skalere ind og ud af en position på ganske simpel vis. Det er noget, der skyldes, at dette marked er mere likvidt og dertil også tillader de handlende at træde ind og ud ved netop dén pris, de ønsker. Det skal dog gøres klart, at du sommetider vil få en dårligere pris hos en børs sammenlignet med prisen, der gives på markedet. Det er ikke noget, du skal være bekymret for, hvis du vælger at investere via en CFD-mægler.

Dertil er det også en fordel, at du ikke er begrænset på samme måde, hvis du vælger at handle via en sådan mægler. Vælger du i stedet at handle via en børs, så skal du typisk gennem en lang række tjek, inden du kan få lov til at handle for et stort beløb. Det er ikke noget, der er krævet, hvis du vælger at handle via en CFD-mægler og med udgangspunkt i en CFD-kontrakt. Er det noget, der lyder aktuelt, og du gerne vil bruge PayPal, så kan du enten benytte dig af eToro eller AvaTrade.

Sælg Bitcoins med PayPal hos Coinbase

Hvis CFD’er ikke er noget for dig, så er det også muligt for dig i stedet at gøre brug af en børs som Coinbase. Det er et populært valg, da det er simpelt og nemt at gå til, hvilket er med til at sikre, at alle og enhver kan finde ud af, at gøre brug af Coinbase til at handle med Bitcoin. Da kryptovaluta kom frem, var PayPal meget ivrige efter at blive involveret, hvilket også betød, at de var hurtige til at lave en aftale med Coinbase – i dag kan du dog kun købe Bitcoin hos Coinbase i USA.

Handler du hos Coinbase som dansker, så har du dog fortsat mulighed for at sælge dine Bitcoins og overføre pengene til en PayPal-konto, hvis du foretrækker at opbevare dine penge på en PayPal-konto i stedet for på din bankkonto. Det er dog meget, der ser ud til, at det er noget, der vil blive lavet om på i takt med, at der kommer en større forståelse for, at det er ganske sikkert at handle med kryptovaluta som Bitcoin via en børs som eksempelvis Coinbase eller en børs som Binance.

Spørgsmål og svar omkring PayPal og Bitcoin

Hvis du er helt grøn i forhold til handel med Bitcoin og brugen af PayPal hertil, så har du med garanti også en række forskellige spørgsmål, du gerne vil have svar på. For at gøre det nemt for dig at få svar på de mest simple spørgsmål i denne forbindelse, har vi herunder lavet en kort oversigt over nogle af de mest relevante og mest gængse spørgsmål.

Kan jeg sende Bitcoin til PayPal?

Det er ikke muligt for dig at sende Bitcoin direkte til PayPal. Det er krævet, at du har en anden e-wallet, hvor du kan opbevare dine Bitcoins. Nogle af disse e-wallets tilbyder, at du kan sælge dine Bitcoins og få pengene overført til din konto hos PayPal i stedet for at få dem overført til din bankkonto som ellers er normen.

Kan jeg købe Bitcoin med PayPal?

Du kan godt købe Bitcoin med PayPal. Det er noget, du både kan få lov til at gøre hos en længere række af de CFD-mæglere, du kan finde på det danske marked. Det er dog ligeledes også noget, du har mulighed for at gøre hos et stort antal kryptovalutabørser, hvorfor du har mange muligheder.

Kan jeg sælge Bitcoin til PayPal

PayPal er ikke en service, du har mulighed for at sælge dine Bitcoins til. Det er blot en service, du kan bruge til at opbevare din FIAT-valuta. Det skal dertil også gøres klart, at det ikke er muligt for dig direkte at opbevare Bitcoin eller andre typer af kryptovaluta på din PayPal-konto.

Kan jeg konvertere Bitcoin til FIAT via PayPal?

Det er ikke muligt for dig at konvertere kryptovaluta som Bitcoin til en valuta såsom USD, EUR eller DKK. Det er også noget, der betyder, at du er nødt til at gøre brug af en børs for at kunne konvertere dine kryptovaluta til en form for FIAT-valuta. Du kan dog få udbetalt pengene fra en børs til en PayPal-konto, hvis det er noget, du foretrækker.